Plop!

Ati efectuat o cautare dupa expresia "Case din lemn" - rezultate gasite: 63

spacer
S.C. CASANEO CONSTRUCT S.R.L. - http://www.casaneo.ro   star0 star1 star2
Casele pe structura de lemn sunt case ecologice construite in mare parte din materiale naturale – lemnul – iar a locui intr-o casa naturala insemna un lucru deosebit de benefic pentru psihicul si bioritmul natural al organismului nostru. Traind intr-o societate plina de stres si probleme, a-ti gasi mediul in care sa reusesti sa iti incarci bateriile pentru o noua zi, fara sa cheltuiesti vreun ban, reprezinta o mare calitate pe care avem ocazia sa o construim in jurul nostru, alegand sa ne facem o casa pe structura de lemn.
spacer
S.C. MONOLIT LOG HOMES S.R.L. - http://monolithouse.mediasat.ro   star0 star1 star2
Executam pentru intern sau pentru extern, constructii la rosu sau la cheie din lemn rotund masiv, din structura din lemn cu diverse inchideri, alte constructii, mobilier de gradina, mobilier din lemn masiv. Constructiile se executa in fabrica si se monteaza pe fundatia pusa la dispozitie de obicei de client, din aceasta cauza timpul de executie a unor astfel de constructi este foarte scurt. De asemenea firma noastra executa toate finisajele prin forte proprii sau prin subantrepriza. Aceste constructii sunt cele mai rezistente in caz de cutremur, si o durabilitate mare. La cerere putem pune la dispozitie proiecte originale. Constructiile noastre se incadreaza perfect in orice gen de peisaj.
spacer
S.C. 3R DISTRIBUTION S.R.L. - http://www.3r-caselemn.ro   star0
Inca de la infiintare, firma noastra s-a prezentat ca un furnizor serios de produse din lemn, mentinandu-si obiectul de activitate ca urmare a contractelor ferme incheiate cu firme straine. Ne-am impus pe piata interna si externa ca fiind unul din principalii furnizori de: case de locuit, case de vacanta, casute pentru gradina, magazii pentru unelte, garaje, foisoare, pavilioane, saune, piscine, habitacluri pentru animale, casute pentru copii, mic mobilier de gradina. Materialele deosebite, conceptiile inovatoare folosite, durabilitatea si calitatea produselor realizate de firma noastra, ne fac increzatori in posibilitatea de a satisface si cele mai exigente cerinte, chiar si in cazul unor procese industriale complexe.
spacer
S.C. ECOKIT S.R.L. - http://www.case-de-lemn.com   star0
Suntem specializati in fabricarea caselor pe structura de lemn. Unitatea noastra de productie se gaseste la 5 km de Bacau, in directia Vaslui, sat Bijghir. ECOKIT SRL este o firma mixta franco-romana, personalul de fabricatie si cel de montaj avand o vasta experienta in fabricarea acestui tip de case.
spacer
CASESICABANEDINLEMN.RO - http://www.casesicabanedinlemn.ro   star0
Case din lemn cluj modulare si rezistente la foc si cutremure.
spacer
S.C. ACERIS DEVELOPMENT S.R.L. - http://www.case-cabane-lemn.ro   star0
Societatea S.C. Aceris are o experienta de peste 10 ani in domeniul prelucrarii lemnului. Principala sa activitate o reprezinta constructia caselor din lemn rotund (necilindrizat mecanic), precum si a caselor din grinda (lemn patrat) si cele pe structura portanta din lemn (tip \"sandwich\"). De asemenea, societatea noastra are o mare experienta in fabricarea mobilierului din lemn masiv, atat a celui de interior, cat si a celui de exterior. Produsele noastre sunt prezente atat pe piata interna,cat si pe cea externa. Un mare atu al societatii noastre il reprezinta faptul ca detinem echipe calificate care pot realiza fundatii,finisaje interioare, precum si minunate lucrari de amenajari exterioare,gradini si lacuri,fantani si cascade,de un bun gust desavarsit.
spacer
S.C. MOLDSILVA S.A. - http://www.moldsilva.ro   star0
Experienta noastra de peste 14 ani in prelucrarea lemnului, fabricarea si asamblarea de structuri de case, a inceput sa fie suficient de mare pentru a ne permite sa concuram de la egal la egal cu cele mai puternice firme din domeniu, din Europa. Prezenta noastra in 12 tari din Uniunea Europeana demonstraza caracterul international al societatii nostre si faptul ca standardul folosit este 100% compatibil cu toate standardele CE. Ne preocupa constant imbunatatirea calitatii vietii prin folosirea de materiale ecologice in constructiile realizate de noi si putem sa oferim solutii pentru orice tip de cerere. Punem un mare accent pe calitatea caselor noastre dar tinem raportul calitate/ pret la un nivel competitiv, accesibil oricarei familii.
spacer
S.C. EURO PANIER S.R.L. - http://www.casedinlemn-vrancea.ro   star0
SC EURO PANIER SRL a fost infiintata in anul 2006, avand sediul in Suraia, Jud. Vrancea, Romania si are ca activitate principala constructia caselor din lemn. Obiectivul nostru este de a realiza o gama variata de produse din lemn la un nivel superior de calitate care sa satisfaca exigentele clientilor. Tehnologia moderna, materialul lemnos de calitate, o echipa de profesionisti bine pregatita si experienta acumulata in acest domeniu au adus EURO PANIER in topul firmelor de constructii pe structura din lemn. In armonie cu natura, casele din lemn asigura un inalt grad de siguranta si confort. Introducand tehnologia de constructie americana adaptata traditiilor noastre, constructiile pe structura din lemn acapareaza din ce in ce mai mult teren. Societatea este dotata cu masini si utilaje cu ajutorul carora executa toate fazele de prelucrare ale lemnului.
spacer
ECO TRADITIONAL CONSTRUCT - http://www.caselemn.net   star0
Prin stransa legatura cu clientii nostrii si cu piata constructiilor, incercam sa cladim “AZI” ceea ce clientii de case din lemn vor dori \"MAINE\". La ECO TRADITIONAL CONSTRUCT ne-am construit afacerea in jurul nevoilor, dorintelor si viselor clientilor nostri. Este o filozofie cu care ECO TRADITIONAL CONSTRUCT a castigat reputatia de firma de top in construirea de case din lemn la cheie sau case la rosu. Continuam sa ne dezvoltam ideile, in dorinta de a veni in intampinarea clientilor cu proiecte ce reprezinta mai mult decat o simpla casa de locuit. Nu suntem niciodata multumiti si continuam sa imbunatatim si sa dezvoltam calitatea lucrarilor noastre. Scopul nostru nu este doar acela de a construi case din lemn. Scopul nostru este de a cladi increderea si aprecierea clientilor nostri.
spacer
LEMACON - http://www.caselemn.ro   star0
Constructii case in cele mai bune conditii. S.C. Lemacom S.R.L. produce si comercializeaza constructii din lemn. Producem si montam pentru dumneavoastra casute de gradina, case de vacanta, case de locuit, mansardari.
spacer
S.C. MARIA HOUSE S.R.L. - http://www.case-lemn.com   star0
Case din Lemn, Constructii la cheie, Case Ieftine, Casute, Proiecte Case, Cabane.
spacer
S.C. MOBINSTAL S.R.L. - http://www.mobinstal.ro   star0
Infiintata in 1992, SC Mobinstal SRL a avut, initial, ca activitate de baza, productia de mobilier, iar ca profil de activitate: * productie mobilier comercial; * proiectare pentru constructii; * tamplarie pentru constructii.
spacer
STEFAN & BOGDAN - http://www.stefansibogdan.com   star0
Firma Ștefan & Bogdan are o vastă experiență în efectuarea de construcții din lemn masiv, case din lemn, cabane de lemn, mansarde, casute de gradina, sarpante industrializate, ambalaje și paleți.
S.C. SALAMANDRA S.R.L.
S.C. SALAMANDRA S.R.L. - http://www.salamandrasrl.ro   star0
S.C. SALAMANDRA S.R.L. este o societate cu capital privat în domeniul prelucrării lemnului, situată în municipiul Gheorgheni, judeţul Harghita.
spacer
S.C. MOBINA S.R.L. - http://www.mobina.ro   star0
Suntem specializati in prelucrarea lemnului avand o experienta de peste 18 ani in domeniu. Trecerea la constructia de case de lemn a fost una naturala. Seriozitatea cu care ne facem treaba, profesionalismul echipei si relatiile excelente cu partenerii nostri de afaceri ne recomanda, si reprezinta garantia serviciilor oferite. S.C. Mobina S.R.L. promoveaza o cultura organizationala orientata spre cilient, axata pe maximizarea satisfactiei acestora. Casele se executa pe baza proectului oferit de client. In caz ca acesta nu este hotarat se poate apela la unul din modelele noastre de case, adaptat la dorintele sale. Daca nici unul din modelele de casa nu satisface nevoile, se poate face proiectarea arhitecturala dupa dorinta. Lemnul folosit in constructia de case este molid si brad de cea mai buna calitate, tratat cu substante ecologice.
spacer
S.C. TRANSVAL S.R.L. - http://www.transval.ro   star0
TRANSVAL a fost infiintata in anul 1994 iar din 2005 are ca activitate principala constructia de case de lemn: case de locuit permanent, case de vacanta si cabane pe structura de lemn - case cu consum redus de energie (ecologice); bio-climatice; solare; pasive.
spacer
KORONDI ÁRCSó - http://www.arcso.ro   star0
Societatea noastră a fost înființată în anul 1993, având ca obiect principal de activitate executarea de construcții civile și edilitare. După construirea atelierelor proprii ne-am profilat și în prelucrarea lemnului. Producem şi comercializăm o gamă largă de produse din industria lemnului, începând cu mobilier de grădină şi mobilă de interior, căsuţe camping, case tip vilă și case familiale.
spacer
S.C. GIROSCONSTRUCT S.R.L. - http://www.girosconstruct.ro   star0
Girosconstruct este o societate cu capital integral privat, cu sediul in Constanta, care si-a inceput activitatea in anul 2007 fiind specializata in lucrari de constructii case lemn, mansardari, renovari silozuri, inchirieri nacele autoridicatoare cu inaltimi de peste 30m, carotari beton, taiere beton, sape elicopterizate.
spacer
LEADER HOUSE - http://www.constructii-lemn.ro   star0
Leader House cu o bogata experienta in constructia caselor din lemn, va pune la dispozitie : case de lemn, case de vacanta din lemn, casute de gradina, casute pentru copii, foisoare, pavilioane, pergole, scari din lemn, terase din lemn, adaposturi pentru animale.
spacer
S.C. BIO-DOM S.R.L. - http://www.bio-dom.ro   star0
Executam la comanda mobilier de gradina, case de vacanta. Asiguram proiectarea gratuita in cazul in care executam lucrarea.
spacer
EUROCRAFT INSTAL - http://www.caseecologice.eu   star0
Eurocraft Instal este o companie infiintata in anul 1999 care are , atat la nivelul managerial cat si la nivelul productiv, o echipa de oameni tineri dornici de afirmare. Ne - am inceput activitatea cu executia de instalatii sanitare, termice si electrice. Incepand cu primavara anului 2007 am extins activitatea companiei in domeniul constructiei caselor de lemn.
spacer
VANDROM TRUST - http://www.vandromtrust.ro   star0
Casele de lemn realizate de catre Vandrom Trust sunt case pe structura de lemn prefabricate, ecologice, constructii de o calitate deosebita.
spacer
S.C. TIG-RAD SYSTEM S.R.L. - http://www.tigrad.ro   star0
Societatea noastră, înfiinţată cu capital privat la mijlocul anilor ’90, fabrică produse din molid, la un excelent nivel de calitate. De pe linia noastră tehnologică rezultă produse din lemn cum ar fi: case de locuit, case tip prefab, în osatură, căsuţe din lemn pentru scule sau pentru grădină, bungalowuri, case de vacanţă sau cabane din lemn. Casele din lemn sunt completate cu succes de alte produse din lemn, cum ar fi: garaj, saună, terasele şi foişoarele din lemn, mobilier de grădină, jardiniere pentru flori, bănci şi pavilioane, carporturi, cuşti pentru câini sau chiar boxe sau grajduri pentru cai.
spacer
S.C. SACO S.R.L. - http://www.case-casute.ro   star0
Infiintata in anul 1991, S.C. SACO S.R.L., va aniversa anul acesta 20 ani de activitate in domeniul constructiilor si materialelor de constructii, facand fata cu succes concurentei acerbe si cautand permanent diversificarea activitatii sale. Locul important ocupat pe o piata in permanenta dezvoltare se datoreaza calitatii constructiilor civile si industriale ridicate de catre echipele noastre profesioniste de constructori, precum si gamei diversificate de materiale si echipamente de constructii oferite clientilor nostri. Si pentru ca dorim mentinerea acestui loc, echipa SACO vine in intampinarea clientilor actuali, precum si a celor viitori, cu o noua activitate: proiectarea si constructia de case si casute pe structura de lemn.
spacer
DOXAR GRUP - http://www.doxargrup.ro   star0
Incepand din noiembrie 2007 ca noutate absoluta in Romania , DOXAR GRUP produce case prefabricate realizate in proportie de 80-90% in fabrica.
spacer
S.C. ERGIO PROD S.R.L. - http://www.ergio.ro   star0
SC ERGIO PROD SRL - produce si comercializeaza o gama diversificata de produse din lemn: case de locuit, case de vacanta, case de camping, casute din lemn pentru gradina, magazii de unelte, garaje si cover-car-uri, chioscuri, tarabe, pavilioane, pergole, saune si case tip sauna, grajduri de cai, casute pentru copii, mic mobilier de gradina.
spacer
S.C. HARFOREST S.R.L. - http://www.harforest.ro   star0
S.C. Harforest S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1997 cu un număr de 7 salariaţi în domeniul exploatării forestiere. Datorită dezvoltării considerabile, din 2001 are ca activitate principală costrucţia de case de lemn, case de vacante, magazine de scule, garaje, mobilier de gradină, şi a ajuns la un număr de 40 salariaţi în anul 2006. Producem ferestre stratificate cu geam termopan, uşi interioare şi exterioare simple.
spacer
S.C. MARITRANS S.R.L. - http://www.maritrans.ro   star0
SC MARITRANS SRL este o companie ce are ca principala activitate constructia caselor si cabanelor din lemn. Daca aveti nevoie de o casa din lemn, cabana, mansardari, mobilier de gradina ati ajuns unde trebuie. Tocmai ai gasit solutia: societetea SC MARITRANS SRL construieste pentru tine case din lemn masiv pentru locuit sau vacanta, la nivel mobila.
spacer
S&L TECH - http://www.caselemnsl.ro   star0
S&L-TECH Onesti este o firma specializata in constructia de case cu structura din lemn.
spacer
CONSTRUCTII CASE LEMN - http://www.constructiicaselemn.ro   star0
Scopul nostru este simplu: mai mult confort, calitate şi eficienţă prin proiecte care se pot plia pe necesitatile tale locative si care ar putea simplifica procesul decizional. Suntem foarte norocosi sa avem o echipa creativa si dinamica,care sa raspunda prompt tuturor intrebarilor tale. De aceea,te invitam să profiti de informatiile si realizarile noastre, iar dacă ai un proiect specific în minte, te invitam sa-l dezvoltam impreuna ,cu gust si stil.
spacer
ANSONIA - http://www.ansonia.ro   star0
Activitatea companiei noastre urmeaza doua directii clare in domeniul constructiilor din lemn: * Case de locuit din lemn lamelar incleiat, in trei tipuri constructive distincte, * structuri speciale si sarpante din lemn lamelar incleiat.
spacer
S.C. 7STARS S.R.L. - http://www.case-lemn-americane.ro   star0
SC 7STARS SRL are ca activitate principala construirea de case de lemn americane, case vacanta, case conventionale, avand in spate o activitate de 5 ani dobandita in SUA iar in ultimi 4 ani si in Romania.
spacer
S.C. TIBSIL S.R.L. - http://www.tibsil.ro   
Firma noastră S.C. Tibsil S.R.L. a fost înfiinţat în anul 1993 cu capital privat. De la începuturi domeniul nostru de activitate a fost construirea caselor din lemn. Firma noastră are un singur proprietar el îndeplinind totodată şi funcţia de director. Dezvoltarea firmei este dinamică, 60% din profitul anual fiind folosit pentru dezvoltare (technologii noi, maşini, accesorii). Creşterea însemnată a infrastructurii şi a investiţiilor în anii următori, va crea noi posibilităţi pentru constructori. Luând în calcul aceste posibilităţi, firma noastră se va bucura de o creştere continuă. Esenţa dezvoltării şi a succesului continuu a firmei Tibsil S.R.L. se datorează încrederii al clienţilor, al angajaţiilor şi al partnerilor noştrii. Cercetarea continuă face posibilă pentru firma noastră menţinerea şi dezvoltarea capacităţii noastre technice. Toate aceste activităţi contribuie la creşterea calităţii produselor şi a muncii noastre, asigurând astfel satisfacţia clienţiilor noştri. De la înfiinţarea firmei noastre am construit peste 5000 de produse în ţări ca Ungaria, Italia, Franţa, Germania, Spania.
spacer
S.C. IBEK S.R.L. - http://www.casa-lemn.ro   
SC IBEK SRL din Odorheiu Seciesc, judetul Harghita, infiintata in anul 1995 cu capital privat este o firma de prelucrare a lemnului. Principalele domenii de activitate sunt: * case prefabricate pe schelet de lemn * saune si accesorii * mobilier de bucatarii, farmacii, dulapuri zidite * sisteme de usi culisante Komandor
spacer
LOG HOUSE - http://www.lemn.loghouse.ro   
Grupul nostru de firme, prin utilizarea experientei seculare rusesti de executare a constructiilor din busteni rotunzi (loghouse) si adaptarea acesteia la realitatea romaneasca, va vine in intapinare cu o oferta variata de case de locuit si de vacanta, pavilioane si elemente de terasa / mansarda, mobilier din lemn masiv pentru interior, mobilier de gradina, amenajari interioare si exterioare.
spacer
S.C. LITARH S.R.L. - http://www.litarh.ro   
SC LITARH, cu sediul in Suceava, produce case de lemn si este infiintata in anul 1998. Facem parte din APROCOR, Asociatia producatorilor de case de lemn din Romania, avem dotarea necesara si oferim case din lemn in standarde de calitate similare cu cel al firmelor de prestigiu din Europa.
spacer
ECOLOGIC HOUSE - http://www.ecologichouse.ro   
In domeniul construirii de case din barne, echipa Ecologic House are o traditie veche, pastrata de la inaintasii nostri din generatie in generatie. In perfectionarea executiei caselor din barne, echipa Ecologic House a beneficiat de pregatirea unuia din cei mai renumiti experti in domeniu. Executand in ultimii 12 ani exclusiv, case din busteni , echipa Ecologic House a capatat o bogata experienta, stapanind tehnica de lucru.
spacer
FABRICA DE CASE - http://www.fabricadecase.net   
HIPARION INVEST reprezinta încununarea experientei acumulate de un grup de firme in domeniul constructiilor civile si industriale. Cu o activitate de peste 15 ani, Hiparion Invest dezvolta astazi constructii de case pe structura metalica, suprainaltari si mansardari. FABRICA DE CASE reprezinta brandul, sub care Hiparion Invest propune un sistem constructiv inovator, capabil sa fie adoptat la orice fel de proiect si realizat în orice locatie din România si chiar peste granite.
spacer
S.C. PINUS CASE DIN LEMN S.R.L. - http://www.pinuscaselemn.ro   
Societatea SC PINUS CASE DIN LEMN SRL, cu sediul în localitatea Petricani, judeţul Neamţ, îşi desfăşoara activitatea din anul 2003 în domeniul construcţiilor. Având un capital social de 200.000 euro societatea şi-a stabilit ca principal obiect de activitate producţia de construcţii pe structură din lemn, denumite mai popular sistem sandwich sau mai tehnic wood framing(eng), sau ossature bois(fr) oferind o gamă variată de proiecte de arhitectură şi tipuri de finisări interioare şi exterioare, clasice sau moderne, lucrând atât pe proiectele noastre cât şi pe proiectul clientului. Oferim servicii complete clienţilor la standarde europene, folosind tehnici moderne, materiale de calitate şi o echipă de profesionişti bine pregatită în ansamblarea produselor semifinite.
spacer
S.C. BONSAI STRUCT S.R.L. - http://www.caselemnromania.ro   
Bonsai Struct, firma romaneasca in plina ascesnsiune a aparut in piata constructiilor din Romania din dorinta de a stabili un nou standard in ceea ce priveste calitatea si profesionalismul in acest domeniu. Obiectivul de baza al firmei noastre este de a asigura servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Bonsai Struct va ofera o gama completa de servicii, calitate garantata la cele mai mici preturi. Activitatea principala o constituie constructia caselor de lemn.
spacer
CASTELLAN - http://www.casedinlemn.com   
Calitatea si experienta dobandita de-s lungul timpului, ne-au facut sa fim printre cei mai buni producatori de casute de vacante si alte produse din lemn masiv din Romania. Societatea noastra are placerea sa va ofere o gama diversificata de produse, executata in cele mai bune conditii cu utilaje moderne conform standardelor europene: casute de vacanta, mobilier gradina, casute de joaca pentru copii, custi pentru caini, geamuri termopan din lemn stratificat, usi de interior si exterior, garduri si alte obiecte pentru amenajarea gradinii dumneavoastra din lemn masiv.
spacer
EUROEM CONSTRUCT S.R.L. - http://www.euroemconstruct.ro   
SC Euroem Construct SRL executa la cele mai avantajoase preturi case (locuinta permanenta) cu structura din lemn (tip sandwich), case de vacanta, casute de gradina, mansarde, cabane, etc, indiferent de proiect, suprafata sau locatie: - 150 Euro metrul patrat construit - la rosu - materiale incluse - 300 Euro metrul patrat construit - la cheie - materiale incluse Casele la cheie includ: fundatie, gresie, faianta, parchet, instalatii sanitare, electrice si termice, finisaje complete, tamplarie de PVC cu termopan, usi interioare celulare , scara interioara, invelitoare acoperis tabla profilata. Contatct: 0740609878 - Mihai Codrin - administrator Belgia: 0032488217138
spacer
MONOLIT HOUSE S.R.L. - http://monolithouse.mediasat.ro   
Executam case tip sandwich si Case din lemn rotund necalibrat, executate artizanal dupa proiecte proprii sau dupa proiecte propietatea clientului,Case din lemn, sunt case in care confortul termic si relaxarea sunt la ele acasa ,case din lemn, sunt executate integral in fabrica si montate intr-un timp foarte scurt pe fundatia pusa la dispozitie de client, urmand ca finisarile sa fie facute ulterior
spacer
AMBIS   
Societatea se ocupa cu confectionare sindrila de brad (dranita);lucrari de refacere acoperisuri din sindrila (dranita);lucrari de restaurare case si instalatii;constructii sarpante;constructii case din lemn; confectionare paleti de unica folosinta si europaleti din brad;comert cu geam tras, ornament, oglinda;inramari tablouri.
spacer
MARYX COM S.R.L. - http://maryx.ro   
mutari echipamente,seifuri,transporturi,constructii case din lemn
spacer
BARNA S.R.L. - http://www.barnasrl.info   
Domeniul principal de activitate a firmei noastre este executarea si montarea caselor din lemn.La cererea clientului executam si alte constructii din lemn: acoperisuri, mansardari, foisoare etc.
spacer
CASE DIN LEMN - PROIECTE - CONSTRUCTII CASE - http://www.case-lemn.com   
Case de lemn Pentru o Viata, Firma noastra va ofera: case din lemn , Constructii lemn , case de vacanta , case ieftine ,case lemn ,garaje lemn ,casute lemn ,scari lemn , masarde lemn.
spacer
COLOANA PREST INVEST S.R.L. - http://www.constructii-case.wgz.ro   
Case ieftine la cheie Construim case cu structura de lemn sau clasica la cheie. Executam: Case cu structura de lemn sau constructii clasice la cheie, case de vacanta,mobilier de gradina, mansarde, cabane, instalatii, amenajari interioare si exterioare,etc, indiferent de anotimp, proiect, suprafata sau locatie. Casele la cheie includ: fundatie,structura, instalatii sanitare, electrice si termice, finisaje complete, tamplarie de PVC alb cu termopan, usi interioare celulare import Polonia "Porta Doors",scara interioara, invelitoare acoperis tabla profilata tip Lindab. Preturile incep de la 200 euro/mp cu fundatie inclusa. www.constructii-case.wgz.ro http://constructiicasevile.blogspot.com/ http://www.youtube.com/watch?v=ToXEZMpcw50 casutelemn@yahoo.com construim.case.la.cheie@gmail.com 0721919146 Va asteptam!!
spacer
T.N.CASE - http://www.tncase.ro   
Firma specializata in proiectarea si executia constructiilor din lemn cu structura panelizata si pereti tip sandwich. Fie case (locuinte permanente sau nu), sedii, hale sau constructii social-culturale, toate acestea pot fi executate in acest sistem constructiv rapid, economic si ecologic. Sistemul are randamente deosebit de bune la comportarea la seism, transfer termic si izolare fonica.
spacer
PROVENTUSS CHEMICALS S.R.L. - http://www.proventuss.com   
Materialele de constructii importate de noi -Spuma Insta-Stik 750 ml sau 10,4 kg multifunctionala, pentru lipit placi izolatoare, regips, piatra murala, glafuri, BCA, trepte lemn masiv...etc. -Gama EasySil de spuma pentru montaj si etansanti siliconici. -Adezivul Poliuretanic PU 40 pentru rosturi de dilatatie, etansari si imbinari flexibile. - Etansanti si accesorii pentru productia geamului termoizolant - Easy construct, adeziv pentru lipit mocheta, linoleum, parchet..etc - Ciment Fondu, ciment cu intarire rapida (3-30 de minute)
spacer
VOITEXIM S.R.L. - http://www.woodresidence.ro   
S.C. VOITEXIM S.R.L. va ofera posibilitatea de a obtine la un pret foarte avantajos si in timp foarte scurt casa la care ati visat din totdeauna . Obiectivul nostru este sa construim pentru dumneavoastra case ecologice, pe structura din lemn, de inalta calitate, creand astfel un mediu ambiant reinvigorator in care veti putea avea parte de linistea de care aveti nevoie. Firma noastra executa constructii in sistemul Wood Framing, dezvoltat si aplicat pe scara larga in EUROPA si S.U.A., reprezentand o modalitate ieftina si accesibila de a construi o casa si de a o intretine in timp, asigurand ocupantilor toate cerintele de confort. De asemenea casele construite in acest sistem se adapteaza oricarui stil arhitectural, atat traditional, contemporan cat si futurist. 00306946981419 , www.woodresidence.ro
spacer
CONTRUST S.R.L. - http://www.optimproiect.ro   
Avem solutii pentru orice tip de problema constructiva. Proiectam si executam lucrari cu caracter de unicat. Colaboram cu clientul astfel incat sa-i putem oferi solutii optime atat arhitecturale cat si constructive, in domeniile cele mai diverse ale constructiilor civile sau industriale. Avem peste 20 de ani de experienta si mijloacele sofisticate ale prezentului pentru dezvoltarea viitorului
Ro Partener
RO PARTENER - http://www.casedinlemn.eu   
Case din lemn in 4 variante constructive: structura din lemn, casa la rosu, casa la gri, casa la cheie. Cea mai completa oferta de tip casa la cheie incepand de la 23.400euro. Scari si elemente de scari interioare din lemn, elemente strunjite de mobilier, mobilier de gradina si alte produse din lemn.
spacer
DRUMMOND CONSTRUCTION S.R.L. - http://www.caseieftine.ro   
Cel mai vechi material de constructie cunoscut a fost lemnul, intotdeauna la indemana si usor de prelucrat cu mijloace relativ simple. Sapaturile arheologice au dovedit ca acest material era cel mai des folosit atat in cladirea de locuinte, cat si de fortificatii si intarituri. De-a lungul secolelor, tehnologia constructiei de lemn a fost adusa la un grad de perfectiune si rafinament care o face
spacer
CONAVI PERFORM S.R.L. - http://www.conavi.ro   
Conavi Perform este o companie infiintata in anul 2008, specializata in constructii rezidentiale si nerezidentiale ce ofera urmatoarele tipuri de servicii: constructii industriale si civile, finisaje interioare si exterioare, instalatii electrice, instalatii sanitare, lucrari de montare a ferestrelor si usilor, hidroizolatii, termoizolatii, lucrari de foraj , lucrari de demolare
Fair Invest S.R.L.
FAIR INVEST S.R.L. - http://www.diavolina.ro   
SC FAIR INVEST SRL ofera produse specifice pentru protectia mediului inconjurator si totodata solutia pentru fiecare client, oferindu-i eficienta si confort in armonie cu natura. SC FAIR INVEST SRL identifica, evaluaeaza si estimeaza problemele, oferind SOLUTIA prin produse PRACTICE, ECONOMICE, EFICIENTE SI ECOLOGICE.
spacer
RA-RE PROD S.R.L. - http://www.isocell.ro   
Compania RA-RE PROD se ocupa cu: - Termoizolatii cu fibre de celuloza - Pompe de caldura - Panouri solare - Aspirator centralizat - Incalzire in pardoseala / pereti - Sisteme de etansare - Membrane acoperis - Folii anticondens samd. www.isocell.ro www.izorare.ro www.rareinstal.ro www.knv.at
IMOBILGEST S.R.L.
IMOBILGEST S.R.L. - http://www.imobilgest.ro   
Agentie Imobiliara Imobilgest: - Intermedieri de terenuri, case, apartamente, spatii comerciale in Sibiu si imprejurimi; - Consultanta pentru investitori; - Consultanta pentru a obtine un credit bancar, persoane fizice si juridice; - Administrarea imobilelor - Cazare perioada scurta/lunga
Plenimax S.R.L.
PLENIMAX S.R.L. - http://www.plenimax.ro   
Amenajari interioare si exterioare, renovari, zugraveli, tencuieli mecanizate, sape mecanizate, montaj rigips, montaj gresie faianta, montaj parchet laminat, montaj gips carton, izolatii polistiren, izolatii vata minerala, termoizolatii, renovari case, instalatii sanitare, instalatii electrice, mobila la comanda
spacer
NEOCONSTRUCT S.R.L. - http://www.casaneo.ro   
SC. NEOCONSTRUCT SRL, este o firma nou infiintata (august 2005), dar are , atat la nivelul managerial cat si la nivelul productiv o echipa de oameni tineri dornici de afirmare. Noi vrem sa schimbam vechea mentalitate care exista vis-a-vis de firmele de constructii ; idea de neseriozitate, tergiversare a lucrarilor, etc. NOI venim si vrem sa aducem odata cu noi, ideea de SERIOZITATE, iar tu potentialule client, care citesti aceste randuri, nu iti ramane decat sa iti iei inima in dinti, iar daca vrei sa iti faci o casa nu ezita contacteaza-ne, iar de seriozitatea noastra vei avea ocazia sa iti dai seama.
spacer
AXCON BEST PROIECT - http://www.axcon.ro   
www.axcon.ro . CONSTRUCTII case , vile, case de vacanta, pensiuni - la rosu/ la cheie, IEFTIN ! . Case din zidarie , case din lemn , case mixte , locuinte multifamiliale, duplex-uri, pensiuni,hoteluri . PROIECTARE ( Proiect PAC GRATUIT pentru contracte :pachete materiale/case la rosu/la cheie !! Peste 500 planuri case la dispozitia dvs. Preturi case la cheie. Case ieftine, Case de lux , Cabane lemn , Duplex-uri .Case americane. Constructii de calitate in toata tara , dupa proiectul / planul nostru sau al dumneavoastra !! (contract ferm,valoare fixa in lei, firma verificabila ,portofoliu lucrari ) . Doriti realizarea casei visate fara probleme , fara alergatura, fara timp pierdut, fara cheltuieli suplimentare , fara costuri ascunse sau cheltuieli suplimentare? Construiti cu noi! Garantie, referinte. Vizitati : www.axcon.ro . Contact : axconsrl@gmail.com .
spacer
S&S HAUSING & ELEVATION S.R.L. - http://www.caselemn.net   
S&S Housing va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii :proiecte case din lemn,constructii case si vile americane,timp de executie redus ,design deosebit, case de vacanta,case la rosu,case la cheie,finantare credit ipotecar asigurata,case ieftine,case ecologice
Pustiu GCT S.R.L.
PUSTIU GCT S.R.L. - http://decoratiuni.pentru-toti.ro   
Firma De Constructii Si Amenajari Interioare.


Partener ofero.ro