Plop!

Ati efectuat o cautare dupa expresia "Transport" - se afiseaza doar primele 100 rezultate

spacer
S.C. COMBI BUCUR S.R.L. - SCOALA DE SOFERI - http://www.scoaladesofericombi.ro   star0 star1 star2
Scoala de soferi categoriile A1, A, B, C, C+E. Promptitudine, competenta si seriozitate.
spacer
ACRIGAB TRANS SRL - http://www.acrigab-trans.ro   star0 star1 star2
Transport persoane intern si international
spacer
FLOVIS - http://www.flovis.ro   star0 star1 star2
Firma FLOVIS ofera servicii complete de transport marfa intern si international, transporturi speciale periculoase si transporturi cu temperatura controlata. Pentru mai multe detalii referitoare la cotatiile de va rugam sa ne contactati pe adresa noastra de email sau la telefoanele firmei.
spacer
MOBILIA TRANS - TRANSPORTURI DE MOBILA SI MARFURI IN SIBIU - http://www.mobiliatrans.ro   star0 star1 star2
Prima firma din Sibiu care se ocupa cu mutari si relocari de la impachetat si incarcat pana la descarcat si aranjat. De toate acestea se ocupa profesionistii nostrii. Va punem la dispozitie personal calificat in transport si mutari mobilier.
spacer
HORTICOLA   star0 star1 star2
Depozit de flori en-gros. Vanzari plante pentru exterior si de camera flori taiate (fire) de toate tipurile. Acesorii variate (cosuri, bureti, ambalaje, panglici, flori uscate)
spacer
CARITABIL S.R.L. - SERVICII COMPLETE FUNERARE - http://www.caritabil.ro   star0 star1
Servicii funerare complete: transport funerar in toata Europa, articole funerare, imbalsamari, capela proprie pentru priveghi, parastase, pomana la restaurant, camera rece pentru decedat.
spacer
ANDY REISEN S.R.L. - http://www.microbuze-inchirieri.ro   star0 star1
Inchirieri microbuze de 19 locuri, 15 locuri, 8 locuri. De asemenea, se pot face inchirieri de midiautocare 26 - 35 locuri sau autocare 40 - 50 locuri. Toate microbuzele, midiautocarele si autocarele sunt clasificate pentru transport international. Va putem oferi si microbuze pentru curse speciale, transport angajati, turism de afaceri.
spacer
ALDEST S.R.L. - http://WWW.tractare-transport.ro   star0 star1
TRACTARI AUTO DEFECTE SAU AVARIATE PE RAZA MUNICIPIULUI CLUJ NAPOCA SAU IN AFARA ORASULUI,TRANSPORT AUTO SAU UTILAJE IN PROGRAM NON STOP SI LA PRETURI AVANTAJOASE
spacer
Q-7 S.R.L. - TRANSPORT, TURISM   star0 star1
Agentie de transport intern si international si agentie de turism.
spacer
S.C. DOLY-COM S.R.L. - http://www.kravys.eu   star0
S.C. DOLY-COM S.R.L. si-a facut un nume in domeniul productiei de carne, prin prelucrarea cantitativa si calitativa a produselor din carne de vita. Astfel s-au pus bazele unor contracte de distributie en-gross pe timp indelungat cu diversi clienti din Romania, cautandu-se totodata cai de extindere a acestor relatii comerciale si cu parteneri externi. In afacere, managerul firmei a incercat sa-si formeze o echipa, ce cuprinde in prezent un numar de 125 persoane, alaturi de care sa demonstreze ca in activitatea de prelucrare a carnii de vita, la nivel de piata romaneasca, S.C. DOLY-COM S.R.L. ocupa un loc important, obtinut prin rezultatele muncii depuse de catre toti, atat angajati, cat si colaboratori.
spacer
TRAMEX TRANSPORT SI LOGISTICA IMPEX SCS    
Firma ofera servicii de expediere a marfurilor, organizarea expedierii marfurilor. Efectuam grupaje directe, cu livrare rapida, fara transbordari si manipulari multiple. Efectuam transporturi de marfuri generale, frigorifice, dar si agabaritice. Principalele rute pe care lucram atat exporturi cat si importuri sunt Germania, Franta,Italia, Anglia, Belgia, Olanda, Spania, Bulgaria, Turcia dar si Slovacia, Polonia, Cehia, Serbia,Grecia,Austria.
spacer
S.C. TRANSIBO S.R.L. - http://www.transportmarfa-transibo.ro   
Transibo srl este o societate tanara ce a fost infiintata in februarie 2007, ca raspuns la cerintele pietei in ceea ce priveste transportul rutier de marfa. Am castigat respectul clientilor nostri prin serviciile de calitate pe care le oferim. Pentru ca stim ca in transport cel mai important activ este timpul, iar timpul inseamna bani, ne straduim sa ajungem intotdeauna in timp util la destinatie. Un alt atuu pe care il detinem este simtul responsabilitatii fata de marfa pe care o transportam. Societatea noastra are incheiate contracte de asigurare marfa in valoare de 30.000euro pentru parcurs intern si in valoare de 100.000euro pentru parcurs extern. Camioanele noastre se prezinta in stare buna de functionare, au toate reviziile efectuate la zi, si sunt echipate corespunzator cu chingi de ancorare marfa, liza, lift (care sporeste siguranta marfii dvs. in timpul transportului), si sunt acoperite cu prelata facilitand astfel incarcarea pe deasupra, cu macaraua sau pe lateral. Interfata dintre firma si client o reprezinta angajatii. De aceea salariatii societatii noastre sunt atent selectionati, astfel incat, in relatia cu clientul sa dea dovada de respect, responsabilitate, simtul raspunderii si seriozitate si profesionalism fata de sarcinile pe care le au de indeplinit in cadrul firmei. Daca vreti ca bunurile dvs. sa fie transportate in conditii optime, iar marfa sa ajunga la destinatie intacta d.p.d.v. calitativ si cantitativ, respectandu-se totodata si cerinta de orar, apelati cu incredere la serviciile de transport marfa ale S.C. Transibo srl. Si pentru ca deviza noastra este\"un client multumit este un client castigat\", vom gasi intotdeauna solutii petru a indeplini cerintele legate de transportul marfurilor dvs.
spacer
S.C. DELTA FORCE PREST SECURITY GRUP S.R.L. - http://www.deltaforcesecurity.com   
Compania Delta Force a fost fondata in 1982 cu scopul de a furniza servicii de protectie si paza de cea mai inalta calitate, in fiecare din tarile in care este prezenta. Inca din prima zi, prioritatea a reprezentat-o activitatile de recrutare, antrenament si supervizare a personalului. Principiul aplicat a fost acela conform caruia imaginea unui agent Delta Force trebuie sa fie un argument hotarator in sprijinirea politicii comerciale a firmei.
spacer
S.C. XMOVETRANS S.R.L. - http://www.xmovetrans.ro   
Activand de 7 ani pe piata serviciilor de mutare am efectuat cu succes zeci de mutari in fiecare luna atat pentru persoane fizice cat si pentru companii. Folosim personal calificat pentru operatiunile de mutare (ambalare, manipulare, asamblare dezasamblare), marea majoritate colaborand cu noi inca de la infiintare.
spacer
S.C. CAMI COMEXIM S.R.L. - http://www.reciclare-hartie.ro   
Cami Comexim S.R.L., a fost fondata in 1992 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de reciclare hartie, carton si mase plastice, transport cu Mercedes 2,5t,3,5t,8t,15t. Compania are un efectiv de 35 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.
spacer
S.C. SHELTER SECURITY S.R.L. - http://www.sheltersecurity.ro   
Principalul nostru obiect de activitate este reprezentat de Protectia Bunurilor si Persoanelor: paza obiectivelor, a bunurilor si valorilor, transportul de bunuri si valori, servicii de garda de corp si instalarea sistemelor tehnice antiefractie.
spacer
S.C. LUMIDAN COMPANY S.R.L. - http://www.funerarii.ro   
Serviciile noastre funerare sunt gandite special ca sa aveti mai mult timp pentru a sta langa cei dragi. De aceea, va oferim consultanta gratuita in alegerea lucrurilor necesare si servicii funerare complete corespunzatoare.
spacer
S.C. SPEDITION PAD S.R.L. - http://www.padspedition.ro   
Spedition PAD ofera servicii de expeditie si transport in regim complet si de grupaj, asigurand un tranzit optimizat si in cele mai bune conditii de siguranta. Intrati in contact cu noi si va asuguram de cel mai bun suport, consultanta gratuita si solutii avantajoase pentru solicitarile dumneavoastra.
spacer
AGENTIA CASA FUNERARA N.F.R. S.R.L - http://www.casafunerara.ro   
Dintre toate experientele vietii, moartea cuiva iubit este cel mai dureros si tragic moment. In aceste momente dificile sunt multe lucruri de facut, unele necesare altele nu. In ideea de a face acest proces mai usor agentia noastra de pompe funebre din Bucuresti va ofera servicii funerare complete la preturi avantajoase.
spacer
S.C. PANEUROPA LOGISTICS S.R.L. - http://www.paneuropa-logistics.eu   
Compania Paneuropa Logistics a fost infiintata în anul 2003 de catre o echipa avand o vasta experienta acumulata în domeniul logistica si transport. De atunci reprezentam o prezenta ape piata transporturilor din Romania, Europa si Asia Centrala, cladindu-ne un renume favorabil si binemeritat in acest domeniu, datorita seriozitatii si ambitiei de care am dat dovada de a lungul timpului, precum si calitatii serviciilor oferite tuturor clientilor, care dorind solutii optime pentru afacerea lor in domeniul transport si logistica, in vederea dezvoltarii acesteia, au apelat cu incredere la serviciile oferite de echipa Paneuropa Logistics.
spacer
INTER TRANSPORTS - http://www.transportmarfa-international.ro   
Furnizăm servicii de transport marfă pe toate traseele internaţionale din Uniunea Europeană, acoperind o gamă variată de ţări precum Italia, Anglia, Spania, Franţa, Austria, Germania, Olanda, Belgia, precum şi ţări ca Irak, Iordania, Siria, Uzbekistan sau Kazahstan. Toate transporturile noastre se desfăşoară în condiţii de maximă eficienţă, siguranţă şi seriozitate. Compania noastră este un furnizor specializat de logistică şi soluţii de transport rutier, combinat cu transport maritim, fluvial, feroviar sau aerian. Oferim servicii de încredere clienţilor noştri datorită vastei experienţe acumulate. Beneficiind de un parc auto cu autocamioane moderne, suntem capabili să oferim soluţii eficiente de transport marfă atât în România, cât şi în Uniunea Europeană. De asemenea, în preţurile oferite vă oferim asigurarea mărfii până la 396.000 EUR. Toate aceste servicii asigură deplasarea rapidă şi în maximă siguranţă a bunurilor transportate. Toţi şoferii noştri sunt experimentaţi şi instruiţi conform standardelor europene de siguranţă, deţinând atestate de transport marfă eliberate de Autoritatea Rutieră Română.
spacer
S.C. LUMIDAN COMPANY S.R.L. - http://www.condolio.ro   
În clipe de tristete si durere profunde, compania noastra de pompe funebre va ofera servicii funerare de calitate, prestate cu bun simt si discretie de echipa noastra de profesionisti, mereu atenti la nevoile si cerintele dumneavoastra. Suntem la dispozitia dvs. 7 zile din 7, 24 de ore din 24 cu toata gama de servicii funerare, asa ca nu ezitati sa ne contactati oricând aveti nevoie si oriunde ati locui pentru ca noi acoperim toate sectoarele din Bucuresti si nu numai.
spacer
INTERNATIONAL LINES TRANSPORT S.R.L. - TRANSPORT SI EXPEDITIE - http://www.lines-transport.ro/   
Transport si Expeditie interna si internationala de marfa, logistica, depozitari, distributie, consultanta, rezervari ferry, transport maritim, aerian, terestru, transporturi combinate-intermodale, agabaritice
spacer
SUNNY DAYS TRAVEL S.R.L. - http://www.sunnydays.ro    
Sunny Days Travel satisface dorintele clientilor sai, oferindu-le servicii de cea mai buna calitate:pachete turistice interne si externe,cazari individuale la cerere,bilete de avion si autocar,asigurari medicale. Doriti sa va relaxati intr-o statiune linistita,departe de zgomotul oraselor aglomerate? Doriti sa intrati in freamatul marilor metropole? Noi va oferim solutia cea mai avantajoasa!
spacer
MECON IASI S.A. - http://meconiasi.ro/   
1.Efectuam lucrari mecanizate in constructii cu buldozere, excavatoare pe pneuri si pe senile, incarcatoare frontale, buldoexcavatoare, autobasculante, vibrocompactoare - Terasamente - Fundatii - Excavatii - Demolari - Evacuari - Amenajari terenuri - Lucrari de drumuri - Transporturi cu autobasculante 2.Vindem agregate de balastiera din depozitul societatii sau direct la beneficiar. 3.Efectuam transporturi gabaritice si agabaritice.
spacer
TSC COMBINED TRANSPORT S.R.L. - http://www.tsc-transport.com   
-Logistica si coordonare in transporturi -Parc auto subcontractat, format din autotrenuri cu prelata capabile in realizarea oricaror proiecte de transport -Casa de expeditii -Colaboratori traditionali si fideli in toata tara -Transportam si cotam la preturi de bun simt
spacer
ROMGUARD S.R.L. - FIRMA DE PAZA SI PROTECTIE - http://www.spps-romguard.ro   
Societate de paza si protectie specializata, de transport valori, interventie rapida si monitorizare prin dispecerat.
spacer
INFOTRANS - http://www.xtransport.ro   
transport marfa international www.xtransport.ro - INFO TRANS EXPERT furnizam solutii logistice complete de transport rutier intern si international pe camioane complete de la 1,5T pana la 22t. Cereti ACUM o cotatie de pret pentru a va convinge de promptitudinea si competitivitatea noastra.
spacer
REGIA AUTONOMA DE TRANSPORT PUBLIC PLOIESTI RA - http://www.ratph.ro   
Alte transporturi terestre de calatori, pe baza de grafic
spacer
INTERBUSINESS PROMOTION & CONSULTING S.R.L. - http://www.interbusiness.ro   
Distribuim: senzori de forta, presiune, umiditate, temperatura, debit, pH, concentratie CO2, presostate, traductoare de presiune, temperatura, debit; aparate mecanice de masurare a fortei de tractiune sau impingere, aparate digitale de masurare a fortei de tractiune sau impingere, accesorii, senzori de forta, tensionare, compresie, moment de torsiune, standuri manuale, verticale si orizontale, de masurare si verificare a fortei, standuri motorizate, verticale si orizontale, de masurare si verificare a fortei, sanduri de testare a arcurilor, aparat de testare a fortei de apasare a usilor glisante, genti de transport, periferice si softuri aferente, solutii la cererea clientului; echipamente pentru fabricatia prototipurilor de cablaje imprimate, sisteme electronice de masurare volumetrica, cantare auto, cantare CF, utilaje de sortare deseuri menajere, centrale termo-electrice de cogenerare.
spacer
MG. TRANS S.R.L. - TRANSPORT MARFURI - http://www.mgrustic.ro   
Firma de transport marfuri intern si international.
spacer
MIRU GLOBAL S.R.L. - http://www.miruglobal.ro   
Oferim servicii de corespondenta/coletarie rapida, transport marfa, distributie publicitara, mesagerie si logistica in Cluj si in judetele limitrofe.
spacer
MOSAIC EVENTS&TRAVEL - http://www.mosaic.ro   
MOSAIC is your premier Meetings, Incentives, Conferences & Events (MICE) partner in Romania. The secret of a well-planned event is similar to a good MOSAIC: every single piece must be in the right place. We plan and carry out every step of your event: this includes planning, designing, inviting, producing, managing, registering as well as organising any extra or optional programs.
spacer
NICK-MANS S.R.L. - http://www.nick-mans.ro   
TRANSPORT MARFA ,DEPOZITARE, DISTRIBUTIE , PLATFORMA LOGISTICA.
spacer
UNITRAC LOGISTIC S.R.L. - http://www.nonstoptractari.ro   
Firma specializata in domeniul tractarilor, va sta la dispozitie la orice ora din zi sau din noapte,cu servicii complete de tractari automobile, atat pe teritoriul Romaniei cat si pe teritoriul Uniunii Europene.
spacer
REGIA AUTONOMA DE TRANSPORT CRAIOVA RA - http://www.rat-craiova.ro   
Alte transporturi terestre de calatori, pe baza de grafic
spacer
PNG DISTRIBUTION S.R.L. - http://www.pngdistribution.com   
Compania noastra, PNG DISTRIBUTION, este o filiala a companiei americane PNG Logistics avand ca principal obiect de activitate intermedierea transporturilor interne si internationale de marfa. Suntem o casa de expeditie care ofera solutii si consultanta de transport, precum si servicii de expeditie marfa in tara, in Europa si in SUA. Avand contacte directe cu numerosi operatori de transport din Romania, SUA, Bulgaria, Moldova, Italia, Germania, Franta, Polonia etc., va propunem cea mai buna solutie pentru transportul marfurilor dvs., indiferent de natura acestora, in regim de grupaj sau camion complet . Cotatiile tarifare pentru serviciile prestate se stabilesc in functie de ruta aleasa, cantitate, frecventa transporturilor si posibilitatile clientilor nostri. Beneficiind de o echipa caracterizata prin flexibilitate,dinamism si promptitudine, ce are in centrul atentiei satisfacerea clientului,
spacer
TRANSPORT PUBLIC LOCAL SA   
Alte transporturi terestre de calatori, pe baza de grafic
spacer
TRANSPORT PRESTARI SERVICII CU UTILAJE TERASIERE MEHEDINTI SA   
Transporturi rutiere de marfuri
spacer
TRANSPORT PUBLIC URBAN DROBETA SA   
Alte transporturi terestre de calatori, pe baza de grafic
spacer
TRANS CARPATI   
TRANS CARPATI
spacer
ADD CARGO S.R.L. - http://www.addcargo.ro   
Societate cu capital 100% privat romanesc. Oferim servicii de transport si expeditii marfuri in regim aerian, rutier si maritim, pe rute interne si internationale, precum si servicii de distributie marfa si logistica. Suntem membru EXCLUSIV pentru Romania al celui de-al doilea grup ca marime din lume de case de expeditie independente, UNIVERSAL FREIGHT ORGANISATION (www.universalfreightorg.com)
spacer
ANTARES TRANSPORT SA - http://www.antares-group.ro   
Alte transporturi terestre de calatori, pe baza de grafic
spacer
TRANSPORT BISTRITA SA   
Alte transporturi terestre de calatori, pe baza de grafic
spacer
SC TRANS STEFANY 37 S.R.L.   
PRESTEZA SERVICE TRANSPORT MARFURI GENERALE INTERN CIT SI LOCAL CU URMATORUL PARC DE MASINI : MERCEDEZ BENZ IZOTERMA - 16 mc / 6 euro paleti / 2 tone RENAULT MASTER - 14 mc / 5 euro paleti / 1,5 tone util mobil 0744982776 email transstefan@yahoo.com
spacer
TRANSVILAND - http://transviland.aaz.ro   
FITMA OFERA SERVICII DE TRANSPORT RUTIER DE MARFURI INTERN SI INTERNATIONAL,PRECUM SI TRANSPORTUL CONFECRTIILOR PE UMERAS IN REGIM DE URGENTA (cu sprinter).
spacer
TRUST PETROL TRANSPORT SRL   
Transporturi rutiere de marfuri
spacer
TOTAL SERVICE OIL S.R.L. - http://www.bardahl.it   
Importator exclusiv pentru Romania a lubrefiantilor BARDAHL, importator de Castrol si Bp. Lubrifiantul Bardahl este un produs sintetic pe baza organo-metalica, complet diferit de produsele derivate din petrol. Prin urmare, si reactiile sale chimice si termice sunt diferite, compensand slabiciunile uleiurilor, completand calitatile lor si intarind actiunea lor.
spacer
VALICRIST S.R.L.   
COMERT PRODUSE ALIMENTARE SI NEALIMENTARE DISTRIBUTIE LA NIVELUL JUDETULUI VASLUI VANZARE DIRECTA PRIN STANDURI EN-GROSS SI MAGAZINE EN-DETAIL
spacer
VLAD SERVICE S.R.L. - SERVICE AUTO   
Vlad Service comercializam anvelope, tractari, echilibrari roti, transport pe platforma.
spacer
CONDOR INVEST S.R.L. - http://www.condor-invest.ro   
Turism- transport cu autocare proprii
spacer
P.F. TUDOR STELIAN   
transport cu taxiul - aeroport Otopeni
spacer
STEFI IMPEX SERV - http://stefiimpexserv.bizoo.ro/   
Societate de transport cu parc auto propriu cu o experienta de peste 10 ani in domeniu. Putem pune la dispozitia clientilor orice tip de camion in functie de solicitare.
spacer
DUMAGAS TRANSPORT SRL - http://www.dumagas.ro   
Transporturi rutiere de marfuri
spacer
GERADA TUR S.R.L. - http://www.geradatur.ro   
Agentia de turism Gerada Tur a luat fiinta din pasiune si din dorinta de a oferi clientilor cea mai completa gama de servicii turistice. Eforturile echipei noastre se concentreaza in permanenta asupra diversificarii serviciilor turistice oferite clientilor si in special asupra calitatii acestora, prin dinamismul, profesionalismul si flexibilitatea cu care lucram. Pentru a face fata pe piata interna aflata intr-o continua expansiune, dar si pentru a fi credibili pe piata internationala de turism, ne axam in principal pe seriozitate si promptitudine.
spacer
PETROTECH TRANS S.R.L. - http://www.petrotech.3x.ro   
Societate specializata in transport ADR produse petroliere si agabaritice.Societate tanara dar cu un personal calificat si o logistica agreeata ADR proprie.Dorim colaborare pe termen lung ,nicidecum afaceri.
spacer
POWER ONE SECURITY S.R.L. - http://www.poweronesecurity.ro   
POWER ONE SECURITY S.R.L.
spacer
PRIMATRANS2000 S.R.L. - http://www.microbuztransportpersoane.ro   
Transport persoane cu microbuze mercedes sprinter 17 locuri clasificate pe stele,(grupuri organizate)microbuzele sunt in stare tehnica foarte buna iar in interior sa prezinta impecabil, soferii sunt cu experienta,si forte eleganti cu turisti, amabili, serviabili si rabdatori). Societatea inchirieaza si autoturizme cu sofer marcile(skoda octavia, mazda, preturile sunt cele mai mici din piata.
spacer
SERVICII FUNERARE   
SERVICII FUNERARE COMPLETE SECTOR 6 BD TIMISOARA NR 44 A
spacer
ROSEGUR S.A. - http://www.rosegur.ro    
Rosegur, companie multinationala, cu sediul central in Bucuresti, opereaza pe intreg teritoriul tarii oferind urmatoarele servicii: paza si protectia persoanelor, bunurilor, obiectivelor si valorilor; transport de valori;monitorizare si interventie rapida la obiective; proiectare, instalare, intretinere sisteme de alarmare la efractie si inceput de incendiu, control acces si CCTV.
spacer
REGIA AUTONOMA DE TRANSPORT BRASOV RA - http://www.ratbv.ro   
Alte transporturi terestre de calatori, pe baza de grafic
spacer
REGIA AUTONOMA DE TRANSPORT URBAN DE CALATORI CLUJ NAPOCA RA - http://www.ratuc.ro   
Alte transporturi terestre de calatori, pe baza de grafic
spacer
ROMADI PROD S.R.L.   
SOCIETATEA NOSTRA ESTE SPECIALIZATA IN TRANSPORT DE MARFURI GENERALE IN TRAFIC INTERN.
spacer
ORADEA TRANSPORT LOCAL RA   
Alte transporturi terestre de calatori, pe baza de grafic
spacer
REGIA AUTONOMA DE TRANSPORT IN COMUN CONSTANTA - http://www.ratc-constanta.ro   
REGIA AUTONOMA DE TRANSPORT IN COMUN CONSTANTA
spacer
INTERNATIONAL BALCAN S.R.L. - http://www.intbalcan.ro   
Societatea noastr
spacer
GAMA UTILAJE S.R.L. - http://www.utilaje-inchirieri.ro   
Societate cu principal obiect de activitate inchirierea de utilaje pentru constructii. Distribuitor autorizat a numeroase echipamente si utilaje produse de firme de renume din Europa: WEBER, TREMIX, WACKER, PUMPREX, HELVI, ALTREX, HYCON, KERN, SIMA, s.a. Se asigura transport, punere in functiune,instruire,garantie, service, piese de schimb.
spacer
COMPANIA DE TRANSPORT PUBLIC SA - http://www.ctparad.ro   
Alte transporturi terestre de calatori, pe baza de grafic
spacer
UTILAJE CONSTRUCTII INTERCOM S.R.L. - http://www.ucifocsani.ro   
Reprezentant unic in Romania -statii betoane -utilaje deszapezire -statii preparare si reciclare asfalt,instalatii emulsie bitum,gudronatoare, cisterne bitum, repartizatoare asfalt -echipamente edilitare
spacer
I.I. INIMA DELTEI - http://www.inimadeltei.ro   
Ai obosit sa auzi numai zgomot de masini , sa respiri aerul poluat si plin de praf , sa fii stresat ca nu ajungi la timp din cauza traficului ? Fa o pauza ! Ascunde-te o vreme in cel mai izolat , linistit si frumos loc din Delta Dunarii : Mila 23
spacer
A.F. GRADINITA SFANTUL ANDREI - http://www.gradinita-sf-andrei.ro   
-unitate autorizata ARACIP -personal calificat (ingrijitori, educatoare, bucatar, asistenta medicala, soferi, profesori optionale) -bucatarie proprie;meniuri avizate medic pediatru -dormitor si sala de mese separate de sala de curs -spatii mari, aerisite, curte amenajata 500mp -mobilier adecvat -cea mai larga gama de optionale: tenis, inot, balet/dans, arte martiale, pian, arte plastice -transport
spacer
TONY MULTICONSTRUCT - http://www.containergunoi.ro   
inchiriere container gunoi, deseuri, Inchiriere container pentru moloz, inchiriere container pentru deseuri din constructii, inchiriere container gunoi, inchiriere container pentru pamant, inchiriere container pentru deseuri menajere. Inchiriere container 7 metri cubi pentru moloz, deseuri din constructii, gunoi, pamant, diverse deseuri menajere. Inchiriere containere in Bucuresti si Ilfov. Transport container moloz. www.containermoloz.ro tel: 0727656366 / 0762122814
spacer
BETONIX - http://www.betonix.ro   
Statie betoane. Oferta pret beton, balast, nisip, pietris si servicii. NOU: Inchiriere vibrator beton - 140 lei/zi cu transport inclus.
spacer
AMRING S.R.L. - TRANSPORT PERSOANE - http://www.amring.ro   
Societate cu capital 100% privat, efectueaza transport de persoane Romania-Spania, inchiriaza autocare si microbuze de ultima generatie. Oferim confort, seriozitate, calitate si rapiditate.
SCHEIP & CO S.R.L.
SCHEIP & CO S.R.L. - http://www.ambalajecutiicarton.ro   
SCHEIP & CO SRL Baia Mare
Delta Curier S.R.L.
DELTA CURIER S.R.L. - http://www.deltacurier.ro   
Efectuam transport de marfuri generale intern si international in regim expres. Detinem si masini de 7 locuri + marfa pentru deplasare echipe cu muncitori in tara. Program NON-STOP. Nu suntem firma de curierat.
spacer
REGIA AUTONOMA DE TRANSPORT IN COMUN IASI - http://www.ratp-iasi.ro   
REGIA AUTONOMA DE TRANSPORT IN COMUN IASI
spacer
FILIP SRL - http://www.filipspedition.ro   
Transporturi rutiere de marfuri
spacer
EUROSPED CENEAN INTERNATIONAL TRANSPORT SRL   
Transporturi rutiere de marfuri
spacer
EUROCARGO SRL   
Transporturi rutiere de marfuri
spacer
EULIA    
Firma serioasa, cu experienta, executam transporturi interne de marfuri, atat generale cat si frigorifice, la preturi accesibile cu autocamioane frigorifice de 18 t, respectiv 25 t. -capacitate de incarcare: 18, respectiv 20 eup; -autorizatie sanitara -temperatura controlata intre -30 o ... + 30 o -asigurare pe marfa ( CMR )
spacer
EDYMAR MAGAZIN S.R.L.   
Bilunarul Total Transport va ofera: - spatii publicitare incepand cu 100 euro. 1/1 250x360 mm 1.200 euro 1/2 250x180 mm 700 euro 1/4 125x180.mm 500 euro 1/8 (CV) 50x90 mm 100 euro Dou= pagini al
spacer
DUO LOGISTIC SRL - http://www.duologistic.ro   
Alte activitati anexe transporturilor terestre
spacer
I.I. ALAZAROAE IOACHIM    
I.I. ALAZAROAE IOACHIM
spacer
ALF STANDARD STAMPS S.R.L. - http://www.stampile-ieftine.ro   
Executam copertare (legare), indosariere cu inele de plastic a Lucrarilor de diploma, licenta, masterat, doctorat,
spacer
TAROM PIATA VICTORIEI - http://www.tarom.ro   
Agentie Tarom situata ultracentral, vanzare de bilete de avion pe rute interne, externe, excedente bagaj, smart miles, informatii, asistenta pasageri, vanzare programe turistice.
spacer
AGRINIO TOUR   
Avem ca obiect principal de activitate transport ocazional de persoane intern si international cu microbuze VW Crafter 19+1 locuri an 2008. Pelerinaje si circuite la Sfintele Manastiri din Romania Petru Voda, Sfanta Parascheva, Filofteia si Grecia, Sfantul Gherasim, NECTARIE, SPIRIDON, IOAN RUSUL, CUVIOSUL DAVID, Patmos, Tinos, Corint ETC. Transport rapid marfa cu auto de 3.5 t maxim autorizat in tariele uniunii europene si in Turcia, Moldova, Kosovo, Serbia, Muntenegru, Bosnia Hertegovina, Macedonia, Albania.
spacer
TRANSPORT MARFA - http://www.transportmarfa.com   
Servicii de transport marfa sau transport mobila este principalul obiect de activitate al firmei . Prestarea acestor servicii de transport se face atat pe zona Bucuresti si teritoriul Romaniei cat si in tarile invecinate .
spacer
APA TERMIC TRANSPORT SA   
Captarea, tratarea si distributia apei
spacer
COMPANIA DE EXPEDITII SI TRANSPORT AUTO CETA SA - http://www.ceta.ro   
Activitati ale altor agentii de transport
spacer
CAZ TRANSPORT SRL   
Transporturi rutiere de marfuri
spacer
ROM SEBEN TRANSPORT SRL - http://www.romseben.aaz.ro   
Transporturi rutiere de marfuri
spacer
SC BUS SUPER FAST SRL   
Merg 2, plateste 1 la doar 50 RON Curse regulate Bucuresti Timisoara Bucuresti - Autogara Filaret 19:20 Pitesti-Statie/Autogara 21:00 Slatina (Olt)-Statie/Autogara 22:00 Bals(Olt-Statie/Autogara 22:20 Craiova-Gara CFR Craiova22:50 Filiasi-Statie/Autogara 23:20 Drobeta Turnu Severin-Statia ROMPETROL 00:15(+1 zi) Orsova - Statie/Autogara 01:00(+1 zi) Baile Herculane-Statie Gara CFR 01:30(+1 zi) Caransebes (Caras-Severin) - Gara CFR Caransebes02:40(+1 zi) Lugoj - Statie/Autogara03:15 (+1 zi) Timisoara - Parcarea Iulius Mall 04:15(+1 zi) Timisoara - in fata Garii de Nord (loc de plecare Ognivia)sau Parcarea Iulius Mall 21:20 Lugoj - Statie/Autogara 22:20 Caransebes (Caras-Severin) - Gara CFR Caransebes 23:00 Baile Herculane - Statie Gara CFR 00:10(+1 zi) Orsova - Statie/Autogara 00:40(+1 zi) Drobeta Turnu Severin - Statia ROMPETROL 01:25(+1 zi) Filiasi - Statie/Autogara 02:20(+1 zi) Craiova - Gara CFR Craiova 02:50(+1 zi) Bals (Olt) - Statie/Autogara 03:20(+1 zi) Slatina (Olt) - Statie/Autogara 03:40(+1 zi) Pitesti - Statie/Autogara 04:40 (+1 zi) Bucuresti - Autogara Filaret 06:15(+1 zi) Autocare marca MAN Clasificate 4**** An fabricatie : 2008 Nr. locuri:44+1+1 sau 46+1+1 DOTARI autocare: Scaune rabatabile Climatronic, sistem audio/ video/ dvd Doua monitoare Toaleta 2 frigidere, minibar Spatiu adecvat pentru depozitarea bagajelor
spacer
BLITZ TRANSPORT SRL - http://www.tibioil.ro   
Transporturi rutiere de marfuri
spacer
BARDOS TRANS S.R.L. - http://www.bardostrans.ro   
Organizarea transporturilor rutiere internationale de marfuri spre / din toate tarile UE.
spacer
BANAT TRANSPORT SA   
Transporturi rutiere de marfuri
spacer
SC ADA TRANSPORT SRL   
SC ADA TRANSPORT SRL
spacer
DIMARO TRANSPORT SRL   
Transporturi rutiere de marfuri
spacer
AGRI TRANSPORT SRL - http://www.agritransport.ro   
Transporturi pe calea ferata
spacer
NIK MOVERS TRANS SRL S.R.L.   
Mutari mobilier, Piane, Pianine, case de bani, Aparate medicale, Aparatura I.T, Piese grele


Partener ofero.ro